Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Turism 360

Turism 360 - där vi ses och utvecklas

Vi vill att Öland tar tillbaka titeln som Sveriges semesterparadis. Därför har vi skapat arenan Turism 360 - paraplyet där vi skapar olika typer att sätt att träffas för att utvecklas och utveckla besöksnäringen på Öland.

 

Sedan vi startade hösten 2015 har vi anordnat Turism 360, Turism 360 Springbreak - kick-offen för branschen, Turism 360 Forum - idélaboratoriet för att skapa tillsammans och Turism 360 Academy - en ledarskapsutbildning för branschen. Vi har bjudit in kända talare, öländska talare, oskarshamnsbor, talare från Mallorca, från Åre, vi bjudit in politiker, digitala gurus, verkställande direktörer, visionärer, ledarskapsexperter, och sociala-medier-drottningar, svenskar, danskar och spanjorer - så att du ska kunna inspireras av de bästa.

Save the date: 22 april, 2020

Vi jobbar för fullt med att få till programmet för årets Turism 360 Springbreak. Så....

Stay tuned!

/David

Tidigare evenemang

Turism 360 Springbreak 15 maj, 2019

Turism 360 Springbreak 15 maj 2019

I 2019 års upplaga av Turism 360 SpringBreak blandar vi digitalt med analogt och funderar på hur ledarskapet påverkar smaken på maten.

 

– Vi är övertygade om att vi kan lyfta Öland till ännu högre höjder om vi hjälps åt. Turism 360 är vår arena för dem som vill vara med och delta, knyta kontakter och flytta fram positionerna. Finns det hjärterum, så finns det ...

 

Turism 360 är öppet för alla. Hjärtligt välkommen att engageras för att dela vår tro på att Öland kan ta tillbaka titeln som Sveriges semesterparadis!

Program

Sofia B Olsson

Chefskock och visionär med passion för hållbarhet på restaurang vRÅ

 

Sofia var med och startade restaurang vRÅ på Clarion Hotel Post i Göteborg 2012. Hon har en bakgrund inom Göteborgs restaurangkök och arbetade tidigare på restaurang Basement i Göteborg, då med en stjärna i Guide Michelin. Utsågs till ”Årets hållbara innovatör” 2018. Vann pris som Stella mentor 2018 för sitt ledarskap och förmåga att stötta och lyfta kvinnliga kockar.

 

Sofia har varit med och tävlat i Årets kock och har tillsammans med vRÅ placerats som en av de bästa fiskrestaurangerna i Sverige. Kanske du känner igen Sofia från Kockarnas Kamp på TV4?

Sofia B Olsson, Restaurang vRÅ

Daniel Melkersson

Entreprenör och digital guru, grundare och VD på PinMeTo

 

Tillsammans kikar vi på digital marknadsföring för företag med fysiska platser. Hur kopplar vi ihop den digitala världen med den fysiska världen så att besökarna hittar rätt? Syftet är att lättare nå kunder och nå bättre resultat med sin digitala marknadsföring på sociala plattformar och sök. Och hur är det egentligen att vara ett start-up företag? 

 

Kom och lyssna till en serieentreprenör!

 

Daniel Melkersson, PinMeTo

Johan Göransson

Turistchef, Ölands Turismorganisation

 

Svenska destinationer och upplevelseföretag har en enorm potential att locka besökare från hela världen samt den ökade andelen svenska som semestrar på hemmaplan. Men konkurrensen är hård och det krävs en ökad kunskap och förståelse i hur man tar sig igenom bruset av alla valbara paketeringar.

 

Hur kan Öland bli starkare tillsammans?

Johan Göransson, Ölands Turismorganisation